Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Jos muut kategoriat eivät sovi, on tämä oikea paikka. Ei Salkkari-keskustelua tänne!
Avatar
Nipsu
VIP
VIP
Viestit: 992
Liittynyt: 15.8.2012 08:54

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Nipsu »

Lohi-jauhelihakeitto

Kuori perunat ja pilko ne kuutioiksi
Pese ja laita kattilaan
Laita kattilaan vettä niin paljon, että perunat peittyy
Anna kiehua noin reilut 20 minuuttia
Sen jälkeen pilko sipulit ja paprika ja laita ne kattilaan
Kiehuta jälleen 10 minuuttia
Sitten laita kaupan keittojuurekset ja samaan aikaan paista jauhelihaa
Sen jälkeen ruskistettu jauheliha kattilaan
Pilko lohet kuutioiksi ja lisää kattilaan ja lisää 2,5 dl kermaa
Anna olla 15 minuuttia levy 3


VALMIS :ylos:

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #35
BFF:s Turska ja Ropsu

And we gonna let it burn ♥ ♥

☃☃☃
Jeppe
Kanta-asiakas
Viestit: 1192
Liittynyt: 21.8.2009 22:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Jeppe »

Jottei tulisi niin paljon tiskiä, eri kattiloista ja kokkausten vaiheista niin tekisin hieman eri tavalla Nipsun keiton.

Alottaisin ruskistamalla jauhelihan, ensimmäisenä suoraan kattilaan.
Sitten lisäisin vettä, mausteet (luemikuutio) ja pilkotut perunat.

Lohi kannattaisi lisätä ihan viimeiseksi, eli kerman jälkeen. Sillä kuumassa keitossa lohi kypsyy hetkessä ja säilyttää kosteudensa. Sillä eihän kukaan halua kuivaksi kypsytettyä lohta syödä? Paitsi tietysti jos keiton tarjoaa raskaana olevalle naiselle.

Tuo resepti, onko se ihan Nipsun omaa käsialaa? Olen kyllä kuullut lohikeitosta ja jauhelihakeitosta. Mutten koskaan sen sekoituksesta. Olenko missannut jotakin?
Tiesitkö että netissä on muutakin kuin PORNOA? - Radio Rock
Avatar
Japp
VIP
VIP
Viestit: 3229
Liittynyt: 24.1.2010 14:36

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Japp »

Vadelma-valkosuklaakakku

Kuva

Tein tätä kauan sitte, mut aattelin laittaa nyt tänne, et voitte uutenavuotena tehdä :japp:
Mun lemppari juustokakku at the moment, tästä tykkää kaikki, varsinkin vadelma pinnalla :ylos:

Kuva Kuva

Päälle:
Soseutettua vadelmaa maun mukaan, väh. ainakin pakastepurkillinen
2-3 liivatelehtee

Itse käytän AINA hyytelökakuissa pohjana pussillista jyväshyvä kaurakeksejä, suosittelen kyl samaa muillekki, ei siin liikaa keksiä tuu..

Mut tosiaan paras kakku <3
Suomi-Japp-Suomi
Leona Rambo Ekku Iivo Oiva

We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Avatar
Japp
VIP
VIP
Viestit: 3229
Liittynyt: 24.1.2010 14:36

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Japp »

Jappimainen pizza

5 dl jauhoja
0,5 tl suolaa
4 tl leivinjauhetta
4 rkl öljyä
2 dl kylmää vettä

Kaulitse pizzapohja, laita päälle pastakastiketta ja pestoa. Ripistele vielä siihen chilimausteseosta ja pizzamaustetta. Sen jälkeen hillitysti juustoraastetta.
Kuva

Laita sitten täytteeksi hyvin maustettua jauhelihaa puoleen pizzaan (maustamisohje hyvään lihaan jauhelihakastikereseptissä jossain täällä :japp: ) Jauheliha ei pakollinen, olen usein laittamatta mutta nyt laitoin puoleen..
Sitte paprikapalasia paljon, se on hyvää. Sitten hieman punasipulia. Sitten ananasmurskaa melko reippaasti. Sitten kirsikkatomaatteja viipaloituna siisteihin riveihin. Kruunaa koko komeus mozzarellaraasteella (tai aidolla mozzarellalla.) Laita vielä päälle vähän chilimaustetta (Chili explosion)
Kuva

Paista uunissa, jossa lämpöä 225 astetta. Ota uunista ja nauti kylmän maidon kanssa uskomaton nakuelämys :ylos:
Kuva
Suomi-Japp-Suomi
Leona Rambo Ekku Iivo Oiva

We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Jeppe
Kanta-asiakas
Viestit: 1192
Liittynyt: 21.8.2009 22:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Jeppe »

Villivarsa-Japp kirjoitti: Ota uunista ja nauti kylmän maidon kanssa uskomaton nakuelämys :ylos:
Vai että pizzaa ja kylmää maitoa, nakuna :carl:
Tiesitkö että netissä on muutakin kuin PORNOA? - Radio Rock
Avatar
Japp
VIP
VIP
Viestit: 3229
Liittynyt: 24.1.2010 14:36

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Japp »

Japsulin synttärikakku

Jos haluatte viettää mun synttäreitä ni tässä sitte ohje teille kakkuun :)))))€

6 munaa
1,5 lasia sokeria
1 lasi vehnäjauhoja
0,5 lasia perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta


Paista 175- asteisessa uunissa niin kauan, ettei tikkuun enää tartu taikinaa..

Kumoa, leikkaa kolmeen osaan, älä pese vielä paistovuokaa :japp:
Käytän nykyään pelkästään niitä maustettuja rahkoja, ku ne on niin ihania :o Tässä oli välissä 1 purkki kermaa, 1 purkki tuorejuustoa ja 1 purkki sitruunarahkaa ja 8 liivatelehtee.. Sitte jaoin ton kahteen osaan, ja toiseen vadelmia kaks Pirkan pakastepussillista (ei oo enää omia, ärsyttävää ku pitää keittää ne :|) ja toiseen mansikoita, tais siinä olla kaks pakastepurkkia, mutta marjathan on hyviä :japp:
Siihen vattutäytteeseen oli pakko laittaa sokeria ku oli niin kirpakka, mut mansikkaan ei!

Kuva
Kostuttele jollain vissyllä tai maidolla tai jollain, ja tosiaan täytetään vuokaansa ku ne täytteet on niin litkuja..

Kuva
Tässä on ne täytteet :ekku:

Kuva

Kuva
Tässä se kakku on aamulla hyytyneenä :ylos: Ja marjoilla koristelin, milläs muullakaan :(

Kuva
Tässä se on melkein valmiina, siistin vähän paremmaksi viel kermoja ton jälkeen.. En osaa edelleenkää pursottaa xD eli laitan vaan sen kerman

Tuossa valmiin kakun taustalla itseasiassa näkyykin seuraava juttu, mistä mulla ei oo ollenkaan kuvaa kun se on valmis. No siitä näätte sen valmiina xD
Suomi-Japp-Suomi
Leona Rambo Ekku Iivo Oiva

We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Avatar
Japp
VIP
VIP
Viestit: 3229
Liittynyt: 24.1.2010 14:36

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Japp »

Hedelmäpiirakka

Tässä on kyl paras piirakka miesmuistiin, vaniljakastikkeen kanssa.

MURUSEOS:
8 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl soodaa
2 tl vaniljasokeria
250 g voisulaa

POHJATAIKINA:
noin 2/3 muruseoksesta
2 dl piimää
1 kananmuna

TÄYTE:
2 prk ananaspaloja
2 prk persikanpuolikkaita
2 prk päärynöitä
2 tölkkiä sitruunarahkaa
1 tölkki vaniljarahkaa
1 dl sokeria
2 kananmunaa
3 tl vaniljasokeria

PINNALLE:
noin 1/3 muruseoksesta


Sekoita muruseoksen kuivat aineet ja lisää lopuksi voisula.
Jaa seos kahteen eri kulhoon. Käytä 2/3 muruseoksesta pohjataikinaan.
Jätä kolmannes pinnalle ripoteltavaksi.
Lisää pohjataikinaan keskenään sekoitetut piimä ja kananmuna.
Levitä seos leivinpaperilla peitetylle uunipannulle.
Asettele taikinan päälle hedelmät.
Sekoita rahka, sokeri,munat ja vaniljasokeri.
Kaada seos piirakan päälle.
Ripottele lopuksi muruseosta pinnalle ja paista piirakkaa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ei oo kuvaa valmiista piirakasta, näätte siitä pienen osan yläpuolella olevassa reseptissä ;D

Kuva
Asettelin näit hedelmii hirveen kauan hienosti, enhän mää tajunnu et ei niitä ees näy sieltä alta xD
Mutta yli puolituntia siis käytin noitten leikkaamisen ja asetteluun :pokeri:

Kuva
Uuniin menossa. nam :O
Suomi-Japp-Suomi
Leona Rambo Ekku Iivo Oiva

We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Avatar
fakki
Kanta-asiakas
Viestit: 1561
Liittynyt: 3.6.2012 21:46
Paikkakunta: Kehä III ulkopuolella

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja fakki »

Tein tällästä kiinalaista broilervuokaa vähän itse sovellettuna.

Ohje

500g broilerisuikaleita
400g Sweet & Sour purkki
3rkl soijakastiketta
2rkl maissitärkkellystä
1 paprika
1 porkkana

1. Laita broilerisuikaleet kippoon ja sinne sekaan soijakastike ja maissitärkkelys ja sekota.
2. Leikkaa paprika ja porkkana, itse tein porkkanasta renkaita ja paprikasta kuutioita.
3. Laita broilerisuikaleet soijakastikkeen ja maissitärkkelyksen kanssa paistinpannulle (en löytänyt wokki pannua)
4. Ota broilerisuikaleet pois, kun ne ovat valmiina ja kuullota kasvikset.
5. Laita broilerit takaisin ja kaada sweet ja sour purkki sekaan.
6. Kiehauta ja hauduta muutama minuutti

Tein myös extrana curryriisiä ihan perus ohjeella.

Kuva

Ihan hyvää, toi kastike on tosi makeaa ja se tekee tuosta hyvän.
Avatar
Yarmo
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 3049
Liittynyt: 9.5.2009 21:41

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Yarmo »

Porkkanasämpylät!

Ainekset:
  • - 10-12dl jauhoja
    - 5dl maitoa tai vettä
    - 50gr hiivaa
    - 75gr margariinia
    - 1tl suolaa

    - porkkanoita oman mielen mukaan!
Sekoita reiluun kädenlämpöiseen maitoon hiiva sekä suola. Lisää sula margariini. Kaada lämmin hyvin sekoitettu neste kulhoon missä voit muovata taikinan kiinteäksi. Lisää jauhot pienissä erissä! Anna taikinan kohota liinan alla 20-30 minuuttia. Muotoile sämpylöistä sopivan kokoisia ja paista 8-10 minuuttia 225 asteessa.

Jos tahtoo sämpylöihin pehmeän kuoren niin laita liina niiden päälle heti paistamisen jälkeen.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
Avatar
Yarmo
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 3049
Liittynyt: 9.5.2009 21:41

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Yarmo »

Makaroonilaatikko!

  • 1 isosipuli
    400 g naudan jauhelihaa
    mustapippurirouhetta
    suolaa
    paprikajauhetta
    400 g makaroonia
    2 kpl lihaliemikuutiota
    vettä

    munamaito:

    1 l maitoa
    2 munaa
    suolaa
    mustapippurirouhetta
    200 g juustoraastetta

Keitä makaroonit miltei kypsiksi väljässä lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä. Kuullota sipulit ja ruskista jauheliha. Mausta makusi mukaan.
Sekoita jauheliha ja makaroonit keskenään ja lisää joukkoon osa juustoraasteesta. Kaada isoon uunivuokaan ja kaada munamaitoseos päälle.
Ripottele päälle juustoraaste ja paista uunissa 200 asteessa n. 40 min.

Bonuksena ripottelin Koskenlaskijajuustoa ennen uuniin laittoa. Vinkiksi että laittakaa ne hieman pintaa syvemmälle! >:/

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
Avatar
Japp
VIP
VIP
Viestit: 3229
Liittynyt: 24.1.2010 14:36

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Japp »

Helpot suklaakeksit

Kuva

N. 20 kpl

150 g margariinia
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3 ½ rkl kaakaojauhetta

Laita uuni kuumenemaan 175c.
Sekoita jauhot, leivinjauhot, kaakaojauhe ja vaniliasokeri.
Vaahdota sokeri ja rasva.
Lisää vaahtoon kananmunat ja jauhot.
Nostele leivinpaperille pieniksi keoiksi. Leivokset leviävät uunissa joten jätä väliä.
Anna suklaakeksien kypsyä uunissa noin 15min

Näihin kekseihin kaikilta löytyy kotoa ainekset, ja lopputulos: hyviä perinteisiä suklaakeksejä. Ihanaa maidon kanssa, ja kannattaa jättää vähän pehmeiksi keskeltä niin UH :ylos:

Palaa herkästi niinku kaikki keksit eli varokaas =)
Suomi-Japp-Suomi
Leona Rambo Ekku Iivo Oiva

We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Avatar
Japp
VIP
VIP
Viestit: 3229
Liittynyt: 24.1.2010 14:36

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Japp »

Hillakakku

Tein ekaa kertaa elämässäni hillakakkua, hyväähän se oli, ainut puute oli ettei hilloja ollut täytteessä tarpeeksi. :(
Ei oo nyt kyllä parempaa kuvaa anteeksi :(

Kuva


Pohjan ohje on täällä kokkinurkassa, ihan perus sokerikakkupohja. Esim. siinö vadelmakakussa ainakin se on. Ja mun synttärikakussa. Paiston vaihtelun vuoksi neliönmuotoisessa silikonivuuassa, jonka sain rippilahjaksi :japp:

Täyte:
Hilloja (mulla koko kakkuun meni 3 rasiaa, sanoisin että neljä kannattaa käyttää)
1 prk vaniljakastiketta vaahdotettuna (flora)
1 prk kermaa (flora)
2 sitruunarahkaa

Koristelin reunoja mariannerouheella, siitä kans tuli lisämakua. Päällä ihan niitä hilloja ja sokerikiille..
Suomi-Japp-Suomi
Leona Rambo Ekku Iivo Oiva

We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Jeppe
Kanta-asiakas
Viestit: 1192
Liittynyt: 21.8.2009 22:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Jeppe »

Wohoo Woopies-keksit kokeilussa!

Kuva

Taikina
60 g voita
1 ¼ dl sokeria
1 kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
2 ½ rkl kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
¾ dl kevytkermaa

Yhdistä kuivat aineet keskenään. Vatkaa soker ja voi vaahdoksi ja lisää kananmuna. Siivilöi kuivat jauheet vaahdon sekaan, sekoita kevyesti ja lisää vuorotellen kerma ja jauhot. Jos haluaa todella makeita (ja tummia) keksejä kannattaa suosia tummaa kaakaojauhetta. Itse taidan tehdä juhlia varten satsin normaaliin kaakaoon. Väri on vaalea muttei niin voimakas.

Kaada taikina pursoituspussiin. Pursottamista helpottaa jos käytät pyöreää tyllaa. Näin saat tasaisen pyöreitä nokareita taikinaa. Taikina leviää melkoisesti joten kannattaa varata hyvin tilaa taikinanokareille. Muista tehdä jokaisesta nokareesta lähes saman kokoisia, helpottaa yhdistämistä!

Pistä 175 asteiseen uuniin, 7-10 min, uunin keskitasolla. Anna keksit viileentyä rauhassa ennen irroittamista, muuten saattavat mennä rikki.

Täyte
Vaahtokarkkeja tai kaupasta saatavaa valmista vaahtokarkkitahnaa

Levitä ohut kerros tomusokeria lautaselle tai leikkaa lautasen kokoinen leivinpaperi. Pistä puolikas keksi lautaselle ja pistä päälle yhden vaahtokarkin. Vaahtokarkit lämpenee hyvin mikrossa jolloin ylin keksin voi painaa kevyesti kiinni. Mikro 170w 10-15sek riippuen vaahtokarkista.

Anna viileentyä hetken ja tarjoa!
Tiesitkö että netissä on muutakin kuin PORNOA? - Radio Rock
Avatar
Japp
VIP
VIP
Viestit: 3229
Liittynyt: 24.1.2010 14:36

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Japp »

VOHVELIT


Kuva


3 kananmunaa
4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
50-100 g voisulaa tai kermaa
Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja kivennäisvesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten liemeen. Lisää voisula tai kerma. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Paista vohvelipannulla vohveleiksi. Tarjoile kuumina esim. mansikoiden tai mansikkahillon ja kermavaahdon kera.



HYVÄÄÄ MANSIKAN KANS!!
Suomi-Japp-Suomi
Leona Rambo Ekku Iivo Oiva

We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Avatar
Japp
VIP
VIP
Viestit: 3229
Liittynyt: 24.1.2010 14:36

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Japp »

Kuva

Pullaa tein samalla reseptillä mikä täällä löytyy jo :japp:
Nam
Suomi-Japp-Suomi
Leona Rambo Ekku Iivo Oiva

We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Avatar
Japp
VIP
VIP
Viestit: 3229
Liittynyt: 24.1.2010 14:36

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Japp »

Mäki tein näitä mitä jeppe :)
Hyviä tuli, teen toistekki ehdottomasti!!


100g voita
1 1/2 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljajauhetta
1 dl maitoa


Vatkaa sokeri ja voi, sitte lisää kananmuna.
Lisää joukkoon kaikki muut ja vatkaa sekaisin :japp:
Tunge iso muovipussi tai pursotinpussi isoon kannuun, ja lätki taikina sinne (siisti tapa täyttää pussi)
Sitte pursottele kökköjä pellille, paista 175-asteessa noin 10 min, saattaa mennä vähemmänki :ekku:
Täytteeksi laita pari vaniljarahkapurkillista kuppiin ja möyhennä pari kolme Pätkistä sekaan, sivele jäähtyneeseen keksiin ja kansi päälle
Voit myös yrittää koristella noi vähä hienommin kun minä :japp:

Täytön jälkeen laita jääkaappiin ja säilytä muutenkin siellä. Siellä toi täyte jähmettyy eikä pursua ku niitä syö! Anna ennen syöntiä puol tuntia olla ainaki

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Haastan rambon leipomaaan MARS!
Suomi-Japp-Suomi
Leona Rambo Ekku Iivo Oiva

We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Avatar
Japp
VIP
VIP
Viestit: 3229
Liittynyt: 24.1.2010 14:36

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Japp »

^noiden lisäksi tein tällästä, en oo kyl maistanu ees viel mut uskon et on hyvää :ropsu:

Pääsiäiskakku

200 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
1/2 dl sitruunamehua
2 dl kookoshiutaleita
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta


1 rasia (200 g) appelsiinituorejuustoa
1 rkl voita sulatettuna
3 rkl tomusokeria
Appelsiinimehua


Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (Ø 24 cm).
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon munat yksitellen.
Sekoita joukkoon sitruunamehu, kookoshiutaleet ja jauho-leivinjauheseos.
Kaada taikina vuokaan.
Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 35 min.
Irrota vuoan reuna varovasti jäähtyneen kakun ympäriltä ja nosta kakku tarjoiluvadille.
Sekoita kuorrutuksen aineet; lisää appelsiinitäysmehua lusikallinen kerrallaan, kunnes seos on sopivan notkeaa. Levitä kuorrutus kakun päälle.

Kuva
Kuva

Tajusin muute just, et en sulattanu voita kuorrutteeseen xD laitoin sellasen möhkäleen vaan sinne :O
Hyvin se sekottu


Edit. Hyvää oli!! Raikkaan sitruunaista
Suomi-Japp-Suomi
Leona Rambo Ekku Iivo Oiva

We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Avatar
Japp
VIP
VIP
Viestit: 3229
Liittynyt: 24.1.2010 14:36

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja Japp »

Oon ainut kuka tänne laittaa mitään :( ei näitä kukaa koskaa tee mut on hauska laittaa <3

Raikas[/size] suklaakakku

Tää on parasta suklaatäytekakkuu mitä oon tehny <3

6 munaa
3 dl sokeria
1 dl jauhoja
0.5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
6 rkl kaakaojauhetta

Vatkaa muna ja sokeri, siivilöi kuivat aineet joukkoon. Voitele ja jauhota vuoka, laita taikina siihen ja uunin alin taso 175- astetta nii kauan että tikkuun ei tartu. Jos alkaa päältä palaa ni leivinpaperi päälle ja alalämpö hetkeksi päälle, mutta ei liian kauan ettei pohja oo iha musta (kokemusta on xD)

Leikkaa kolmeen osaan, kostuta maidolla.

400g appelsiinituorejuustoa
1 prk sitruunarahkaa
1 prk kermaa
Vähän sokeria
Vähän sitruunamehua
Vähän appelsiininkuorta

Appelsiinimarmelaadia

Kostutetulle pohjalle sivele marmelaadia pieni kerros, lisää puolet täytteestä. Toista sama toiselle kerrokselle. En ylimmälle kerrokselle laittanu marmelaadia mutta mikäs siinä..

Päälle
1 prk kermaa
1 sitruunarahka

Levitä päälle ja reunoille tuo seos, rouhi suklaata päälle (ja appelsiininkuorta väriä tuomaan)

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kuva
Suomi-Japp-Suomi
Leona Rambo Ekku Iivo Oiva

We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Avatar
dottis
VIP
VIP
Viestit: 675
Liittynyt: 28.5.2009 19:13
Paikkakunta: Helsinki

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja dottis »

Kuva

Mozzarella-aurinkokuivattu tomaatti -salaatti

1 pussi jääsalaattia
1 pussi lollorossosalaattia
rucolaa
aurinkokuivattua tomaattia viipaleina
päärynää kuutioituna
mozzarellaa (buffalo- tai pehmeää lehmänmaitomozzarellaa)
saksanpähkinöitä
balsamiviinietikkaa
oliiviöljyä

Pese rucola huolellisesti ja pyörittele se oliiviöljyssä ja balsamiviinietikassa. Sen jälkeen sekoita kaikki ainekset keskenään :)
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #20
Avatar
dottis
VIP
VIP
Viestit: 675
Liittynyt: 28.5.2009 19:13
Paikkakunta: Helsinki

Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)

Viesti Kirjoittaja dottis »

Kuva

Persikka-vadelmapiirakka Pohja
3 1/2 dl jauhoja
150 g voita
1 1/2 dl sokeria

Täyte
2 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
150 g ranskankermaa
100 g tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
2 rkl perunajauhoja
4 dl vadelmia
persikan viipaleita

Murusta kylmä voi, sokeri ja jauhot keskenään sormin. Ota noin 1 1/2 dl muruseosta erilleen ja painele loput pyöreän piirakkavuoan pohjalle.
Paista pohjaa noin 10 minuutin ajan 175 asteessa.

Valmista täyte vatkaamalla täytteen ainekset - marjoja ja persikkaa lukuunottamatta - keskenään. Kaada täyte esipaistetun piirakkapohjan päälle. Levitä vadelmat ja persikat täytteen päälle. Murustele lopuksi erilleen otettu muruseos koko piirakan päälle. Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 35-45 minuutin ajan.

Ja hyvää tuli! Nyt olen viikon sisällä tehnyt tätä jo kaksi kertaa, nam!
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #20
Vastaa Viestiin