*Säteilyeroosiosensaatiota l ja ll.

Jos muut kategoriat eivät sovi, on tämä oikea paikka. Ei Salkkari-keskustelua tänne!
Lukittu
simobooli
Viestit: 10
Liittynyt: 22.4.2010 10:32

*Säteilyeroosiosensaatiota l ja ll.

Viesti Kirjoittaja simobooli »

SENSAATIO sanikkaiskuviot!

TÄSSÄ! !! !!!

No joo minulta on näitten kuvan eteen NATO nyt sitten tuhonut peräti K O L M A S T I niin koneita kuin ohjelmistoja! Kun sain tänään 24.5.2010 kuvattua tuon lasin reunan läpi ottamani, aloin zoomaamaan siitä 400-kertaa suurennettua lisäkuvaa, niin tietokoneeni jälleen vauhdista kaadettiin. Talteen ottamani puolisen tusinaa kuvia h ä v i t e t t i i n tiedostoistani ennen kuin ehdin niitä edes taltioida. Ja ei muuta kuin uudelleenkuvaamaan. Kuten huomaa tuosta 20-kertaa suurentamastani 91,3k onnenkantamoisesta, sain murrettua lasireunan niin laadukkaasti, että sen "läpi" sain kuin sain maailmansensaationa otettua historiallisen kuvan. Mitä siinä sitten näkyy?

EL 34M Elektroniputken sisuksista beeta-, röntgensäteilyn energiat muodostavat mm. KIINTO raudasta fyysistä plasmakaasua. ++.. ionisoituja agressiivisia rauta-atomeista muodostuu kanavasäteilyioneja. Säteilyn energia on uskomattoman rajua, jopa näennäisesti pienisäteilyllisessä elektroniputkessa. Syntynyt säteilyn energia yksinkertaisesti survoen "syövyttää" säteilypaineen voimallaan kiintorautaa suoraan läpi paksun kiintolasin! Ilmiön rajuutta on vaikea nykyfysiikkamme normein edes tajuta. Näkemämme lasi alkaa sulaa normaalisti vasta +700C lämmön ylitettyään pehmeämmäksi. (Todellisuudessa kanavasäteilyionisaatio kaasuttaa plasmaioneiksi silpomansa lasin valenssisidosenergioita ja toimii +6 000C lämpötilan kaasuplasman kaltaisesti.) Millin paksuiseen kylmään kiintolasiin painuva säteilykertymän agressoima energiavarastointi uppoaa säteilyenergian osmoosivoiman paineistussuuntaan ulospäin kuin puun juurakko, tai saniaiskuvio. Kyseessä olevassa materiaalissa on kuvattuna kanavasäteilyn karmea s e n s a a t i o m a i n e n maailman ensi-iltaesittely.

Tuhoavimpaa kanavasäteilyä muodostuu reaktorin sisuksissa tonneittain. Tämä säteilymittareissamme suoraan näkymätön ja tietoisesti mittaamatta jätetty kuvaamani säteilyinfernon muoto porautuu näkemällämme mekanismilla läpi minkä tahansa säteilysuojaksi aiotun kiintoainepinnan. Reaktorien metrienkään luokkaset esim. keramiset lasin kaltaiset betoniseinämät, peruskallio tai metallipinnat yms. eivät muodosta mainittavaa estettä. Vaan saavat loputtomissa määrin sisuksiinsa kuvaamiani säteilykyllästettyjä sanikkaiskasvustoja, jotka siirtävät salakavalasti kenenkään puuttumatta suoraan reaktoreissa aktivoituvia niin uraani-, plutonium, kuin muitakin aktiiviainepoistumavirtoja suoraan läpi kiintoesteitten. Keskeistä on tajuta, kanavassa virtaava ++.. ionisoitunut kanavasäteilytys on nimenomaan k a a s u p l a s m a a ! Taaten puunjuurimaisen kanavasäteilymassan säteilyenergiakaivautumisen läpi suojavallien, se purkautuu ulos tullessaan s u o r a a n kaasuplasmaioneiksi ja ampautuu fyysisesti esteittä ja mittareissa näkymättömänä kanavasäteilyinä ympäristötuhojaan tekemään!

Lasireunasta 20-kertaa suurennettuna sanikkaiskuvio.
http://kuvaton.com/k/sj7.jpg

Sama 400-kertaa suurennettuna lasin s i s ä l l ä !
http://kuvaton.com/k/sjR.jpg

Sama kuvio sivulta 20-kertaisesti ja sitten 400-kertaistettuna.
http://kuvaton.com/k/sBa.jpg
http://kuvaton.com/k/sjN.jpg

Mystinen violetti metallikalvoväri kuuluu ilmiön atomimikrorakenteeseen.
http://kuvaton.com/k/sBY.jpg

Tästä hahmottaa miten edetessään ioniplasmat vuotaa tyhjentyen ulos.
http://kuvaton.com/k/sBy.jpg

KOOSTEseloste aiheesta.
http://kuvaton.com/k/suu.jpg

-----------

Nyt meillä ON viimein fyysinen ja toistettavalla preparaatilla tarkennettu kuva miten säteilyeroosio syöpyy. Jopa elektroniputken pienenergisellä kanavasäteilyllä, beettallaan ja röntgöntuotoksellaan kiintolasin SISÄÄN! Tämä muuttuu suorastaan uskomattomaksi, kun muistamme, että hallussani olevissa useammissakin elektroniputkissa nämä nyt todistamamme säteilyeroosiofraktaalit lasissa ovat huikean rajuja jopa 25mm pitkiä onttoja syöpymäkanavia! On erittäin tärkeää, että säteilyn efektienergian kyky lävistää lasia senttiluokissa vuosikäytössään fyysisillä kanavasäteilymetalli-ioneilla on todistettu ja myös jälleen demottavissa! Huomaa, fyysisillä kanavasäteilyn metalli-ioneilla suoritettu lävistys. Jos rauta silppoaa lasia ionina se silpoaa kaikki muutkin reaktorisuojaukset betonit, raudat, peruskalliot, Onkalon kuparipullosetkin tuosta vaan! Huomaa, radioputken käyttöikä on maksimissaan n. 10 000h. Tämä tarkoittaa miten kanavasäteilyionit puhkaisee 50 mm kuparipullon parissa vuodessa!!!! Ja meilä on todisteet miten! Tämä on kuule KOVA JUTTU, esim. ydinjätesäilönnän uudelleenmietinnälle!
(Kunkas muuten tilanteessa ennenkuin ehdin lähettää näitä kuviani edes 5 henkilölle alkoi SUPO/NSA JO panikissa poistattamaan näitä otoksiani mm. Kuvaton palvelimilta systemaattisesti!)
------------

Sent: Friday, May 28, 2010 12:54 AM Subject: Re: Onnistuuko?

Kaas, että PETEltä tuli
> ensimmäiset asialliset kritiikit aiheesta kun muut vakionaamat vain
> räksyttävän koirana perään: ehdotti, että lasiin on tippunut
> tekovaiheessa jotain ylimääräistä sulaa metallia uunissa tyyliin
> uudenvuodentina. Meinaan että jälki kyllä sitä muistuttaa niin ei kukaan muu älynnyt harhauttaa yleisöä samoin.

*HehEE! Jotain tuollaista odottelin. Siis uutta iskua perään. Toki tajuaa, ei sulaa metallia päästetä tippumaan noin herkkiin teollisiin prosesseihin, ei varsinkaan alakuvissani esiintyvin yli 25mm mittaisin muodostelmin. Lasi on ollut 100 % puhdas uudessa putkessa ja kaikki näkemämme on käyttöeroosiota jälkeenpäin. Toisekseen sulan muodot on pyöreää tippamassiivista, kiinteytynyttä. Ei mitään tekemistä hienosäikeisille sanikkaishaarottumaille. Joiden kanavien kuviosyöpymät kuten huomasit on muuten osin t y h j e n t y n e e t ilmaan! Mikä kertoo mm. sen, ettei tuo aine suinkaan ole kiintoainetta vaan herkkäliikkeistä vaeltelevaa syöpyilevää atomipulveroitunutta metalli-ioniplasmaa. Minulla on noita demoputkia erittäin paljon. Pelkästään noita kuvan tarkoin tukilangan päistä lasiin uppoavia sanikkaisdemoja löytyy kymmenkunta. Ne ovat toki näyttäviä ja murskaavan tykkejä. Mutta kaikkein rajuimpia malliksi elektroniputkikokoelmistani. Rajuin lasiporautuja on muuten 10 000h käyttötunnissa edennyt luokkaan 35mm:
http://kuvaton.com/k/sWF.jpg

Ja sensaatiokuvat olivat niin
> rajuja, että mietin itsekin, että voiko säteilysyöpymä tosiaan olla noin
> hurjaa! No, parempaakaan mekanismia en keksinyt; mitkään kipinät tai
> metalliroiskeet eivät lasiin uppoa kerralla noin.

*Tarkoin oikein.

> Metallinastan läheisyys tietenkin kertoo, että siitä sen on täytynyt lähteä hiljakseen
> etenemään. Jännä juttu, että siinä EI ole jännitettä!

*Joo kyseessä on tosiaan avoimen kelluva metallinasta. Voidaan puhua terminä "uiva kiteytymiä/ kerääntymiskärki".

Olisiko säteilyn
> alkulähde sitten kauempana, mutta vain metallinastan kohdassa
> plasmoittuneeseen lasiin sekoittuu irtoioneja? Jotka sitten johtavat
> kiinteydyttyäänkin sähköä alkavat porautumisen?

*Kanavasäteilyn ionit irtoavat valenssisidokset aukoen kaikkein rasitetuimmasta, negatiivisimmasta kohtiosta, kuten neste-elektrolyysin ionivaihdosta osin tunnemme. Tässä se on negatiivinen katodi. Toki säteilyeroosiot sieltä leviää (250V) anodikiihdytettynä ja syövyttää kaikkea, myös sekundäärisröntgeniin asti lasiinkin nähdysti iskien. On huomioitava, että rautaionit ionisoivat lasiin atomit tieltään liikuntakanavikseen. Tutkaile ilmiötä vaikka virtaavassa jokihiekassa olevalla kivellä. Kiven taakse muodostuu irtopartikkelien ns. "akanvirta" kasauttaen tyypillisellä fraktaalillaan taakseen virran tuomaa hiekkaa. Toki virtaava vesi kykenee muodostamaan vastaavaan jopa sähkölisäkentän myös. Akanvirrasta on terminä kyse.

> Yhtä kaikki tuollaista kuviota ei ole ennen nähty! Teoria sen ennusti ja
> sitten se löytyi, että aika vankka pohja on.

*Kylmän faktan sensaatio. Sivistysmaissa esitettynä Nobelin arvoinen tutkimuskerrostuma, kuten oivalsit.

> Ainoastaan jos ei-säteilylaitteessa olevasta lasista löytyy samanlainen saniainen niin
> todiste on vaarassa, että siitä vain linjapoliisit luuppi kädessä koluamaan romuvarastoja!

*A/ Tuota ei toki löydy. B/ STUK "normiharhafysiikka" ei tunnusta julkisesti kylmään lasiin säteilysyöpymän upottavaa mitään mekaniikkaa! Kuvaavaa, että kirjat kertovat fluorivetyhapon olevan a i n o a tunnetuin erikoishappo, joka ylipäärään vaikeasti syövyttää lasia. Joten STUK/IAEA harhaopeille tuli tästä näytöstä sankka ja vankka lähtö häpeämään laskelmoivia harhojaan!)
------------

SENSAATIO 2, 3-TV kuvaputkieroosiota.

Tässä alkaa olemaan ihan täpinöissään jo! Oikeasti katso nyt näitä huikaisevan kertovia kuvia Sony 19 tuuman TV kuvaputken kaulasta. Et arvaa kuinka ihmeissäni näistä löydöksistäni oikeasti olin. Seurailin 3-väritykin
2mm paksun laatulasin läpi ampumiaan säteilyeroosiokuvia. Ja mitä löysin! Ihmettelin miksi i h m e e s s ä kaulan puolivälissä tapasin outoja, ympyröityjä matalia syöpymälammikon rengaskuvioita? Ensin peruskuva miten
elektronitykki on suhteutettuna putken suojaamattomassa lasiosassa ja vasta tykin suusta alkaa vasemmalla näkyvä grafiittipinnoitussuoja:
http://kuvaton.com/k/sIE.jpg

No näin homma meni jatkossa mikroskooppikuvin:
A/ Heti elektronitykin juuren lasista löysin, niin kuka yllättyi vain pieniä tiheitä elektronien lävistysreikiä.
http://kuvaton.com/k/sI6.jpg


B/ Kuvaa ihmettelin melkoisesti. Sitten muistin, rajusti kiihdytetyt elektronit sinkotaan puolivälissään tykissä näkemäämme spiraalikierteilleen! Kuviossa nopeampi elektroni kuljettaa lisää energiaa ja monttu on edellistä
selkeästi rajumpaa työstöpyörintää. Tässä tekee osansa lisätyönä tuttavamme röntgensäteilyt.
http://kuvaton.com/k/sIK.jpg

C/Suuosassa elektronitykki sinkoo näkyviin pahimmat ++..ionisoidut raskasmetalliset-, uraaniplasma kanavasäteilyt.
http://kuvaton.com/k/sIN.jpg

Huimaa, huimaa kolme teorian mukaista ennustettavissa olevaa säteilyeroosiotyypin demoa! Saimme taas kohahduttavaa lisänäyttöä säteilyeroosioiden perusmekanismeista. Maailman salatuinta IAEA tietoa, toki. Mutta murrettavissa, kun osaa ja tietää mitä on tekemässä. Tutkimuksen eufotiatilaa tuntuu piisaavan. Nyt kykenen jo s u o r a a n jopa
määrittelemään mikä sätyeilyeroosion lajeista minkäkin säteilyeroosiokuvioinnin on tuottanut.
--------------

Kapillaari avainasemassa?

Noissa sanikkaiskuvioissa oli yksi keskeinen ratkaisematon ongelmanasettelu. Pyöreässä elektroniputkipreparaatissa onnistuu kuvantaminen kyllä ulkoa, mutta mikroskoopin sovittaminen kaarevaan sisäosaan hyvin on enemmän kuin haasteellista. Olin koettanut selvittää jo jonkin aikaa sitä konkreettista mekanismia mistä sanikkaisen vaatimat metallikanavasäteilyn ionit iskivät lasin SISÄÄN. Olen kyllä kuvannut miten rajuin räjähdysmäisin kraatterein kanavasäteilyt, röntgenöinnit ja beetaelektronit iskevät lasikantensa alta ulostulokraatterin, mutta entä sisääniskeymät? Jostain syystä en ollut nähnyt selkeitä "tuosta sisään" kraattereita? Outoa, perin outoa, tai sitten en ole päässyt siltaosin selvyyteen mitä pitäisi etsiä. Ei muuta kuin likimain mahdottomia elektroniputken väärään suuntaansa kaarevia paloja tutkimaan mikroskoopilla, mutta hemmetin vaikeaa kohdistettavaa, koska kuva jää AINA liian kauas ahtaan mikroskoopin suusta.

Tässä nyt kuitenkin pari parasta kuvaani. Onnistuu se vaivoin erittäin kapeasta preparaatista. Vastavaloon saadun saakin kohtalaisen tarkan otannan. Katso kuvaa tarkemmin ja huomaa erityisesti miten kuulun EL 34M sanikkaiskuvan alta EI löydy selkeää kaivattua kraatteri-iskemää sitten kirveelläkään! Ihan oudon tuntuista kaikkineen. Sitten kuva alkoi elää ja konkretisoitua. Lähtökohdaksi on asetelmassa otettava nuo laajat ehyet metallinastan miten sanoisin kokomustat keskellä edessämme olevat hiertymäjäljet. On tajuttava, että ++..ionisoitunut rautaplasma käyttäytyy pitkälti kuin synkin happoneste. Niin tosiaan kuin neste. Ensin kaasu "nesteytyy" lasin ja hiertäjämetallin ahtaan kapillaariväliin painepuserrukseen nesteytyen. Polttaa siihen kattavan mustana näyttäytyvän jäljen ikään kuin sula rauta jäähän. Putken sisäkuvaa:
http://kuvaton.com/k/s2M.jpg
http://kuvaton.com/k/s2t.jpg

http://kuvaton.com/k/s2F.jpg

Kuva, joka on otettu ulkoa, mutta korostaa yhtä kaikki, ettei kuvion keskustasta tosiaan löydy kraatterikeskittymää:
http://kuvaton.com/k/s24.jpg

"Happoneste keskittymästään" sitten aineskertymä hakeutuu kohden rautanastasähkökenttien kärkiefektin suurempaa jännitekohtaa. Sieltä neste alkaa kuin "elektrolyyttisesti" porautumaan erittäin ohuena kanavointina kohtisuoraan läpi lasin. Pian reiän isontuessa kärkiefekti kadottaa voimaansa ja kanavasäteilyionit hajautuvat viuhkamaisena sanikkaiskuviointeina laajasti. Lasista syöpyy ensisijaisesti ei piioksidi, vaan heikommin kestävät alkalioksidiosat. Näitä helpommin irtoavia miinuselektroneja ++..ionisoituneet kanavasäteilykaasuplasmat etsiessään hajautuvat laajalle fraktaalinsa kuvion. Elektroniputken kuoren sisäpinasta katoaa elektroneja kanavasäteilyvirtaan koko alaltaan. Toisaalta putkessa myös ulkopinnan elektroneja tuhoaa elektronilaitteen tuottama mikroilmastonsa säteilyeroosoima happiradikalisaatiokaasut. Siksi sanikkaiskuviot keskittyvät väliin jäävään elektronikylläisimpään natriumlasien syövyttämisiin. Korostan, malli on toistaiseksi ainoa mekanismi lasiin tunkeutumiseen jonka olen löytynyt. Voi olla, että lävistyksen ilmiö keskittyy yleisemminkin paikkaan jossa on jonkinlainen lasia heikentävä kapilaarinen kasautumiskeskus, metallihitunen tai raerajarikkoutuman alku, mutta pää jatkotutkimuksiin on iloisesti saatu auki.
------------

PS.Jotain paksempaa leijailee ilmassa tänään 2010.05.31. Sain heti aamutuimaan sekä yksityishenkilöiltä, että foorumeilta. esim Keskisuomalainen foorumeilta huolestuneempaa kansalaisviestiään siitä, miten SUPO oli s y s t e m a a t t i s e s t i alkanut hetikohta näitten viimeisimpien mm. EL 34M elektroniputken säteilyeroosiokuvatiedostojen perään häiritsemään tutkimaan tulleita henkilöitä. Esimerkin rajuudesta kertoo jo se miten juttujani imuroimaan tulleitten keskustietokoneita on alettu mystisesti "kaukokaataa". Keroilivat olleen kovin on samanlaista toimintaa myös heillä, kun mitä omalta kokemukseltani aiemmin kertailin. Mielenkliintoista ja mielenkiintoisemmaksi näyttää homma yhä vaan menevän ydinsalaisuuksien peittely-yrityksissään.
-----------

EL 34 s i s ä pinnan kuvia!

On tämä k e r t a k a i k k i a a n JÄNNÄÄ! No nyt pääsin viimein tutkimaan tätä EL34 putken tarkoin aiemmin varjeltua sisäpintaa. Kun opin tekemään riittävän suorapintaista ja lähestyttäviä preparaattisoiroja lasista. Huisaa, siis mitä tästä sanoisi. Lasin pinta suorastaan häikäisi kraaterittomuudellaan kiiltävyydellään ja aiheita kuvata oli harvassa kun Kalaharin hiekkadyyneillä! Ero oli vallan valtava vertailussa ulkopinnnoilta havaittuihin loputtomiin kraateripoistojonoihin, mutta. . .!
http://kuvaton.com/k/sn7.jpg
http://kuvaton.com/k/snR.jpg

http://kuvaton.com/k/sDa.jpg

Ensimmäiset piensanikkaisjuurakot.
http://kuvaton.com/k/sDY.jpg

Lisää vähäilmeistä metalliraapaisujälkiä kanavasäteilyn metalli-ioneista juuriin.
http://kuvaton.com/k/sDy.jpg

Sitten ne mitä löytyi olivat sanoinkuvaamattoman outoja ja mielikuvituksellisiakin. No joo suurin osa oli suorastaan ankstista tasamaata satunnaisine raapaisupintoineen. Mutta sitten löytyi jo pieni mielenkiintoinen "sininen" nymffi.
http://kuvaton.com/k/sDl.jpg

http://kuvaton.com/k/sDA.jpg

Seuraavaksi kiehtova "sanikkaistaimi" selkeine puhkaisunsa syntykraaterireikineen!
http://kuvaton.com/k/sDO.jpg

http://kuvaton.com/k/sDj.jpg

Viimein minusta suorastaan mykistävä, kohahduttava. Erityisesti häkellyttävä miten tuollaisen säteilyeroosio kykenee tekemään. Tarkoitan vähän samanlaista matalareunaista pyöreäpiirteistä, joita TV-kuvaputken pinnasta löysin. Juu lasin läpi tunkenneet elektronit siinä on pyörineet muutamaa massiivista kanavasäteilykraateria piirittäen. Olkaatten hyvä kaksi ammuttua klassista "tohvelieläinsyöpymäkraateria"!
http://kuvaton.com/k/sD8.jpg
http://kuvaton.com/k/sDW.jpg
---------

TV kaulan sisäkuvaa.

Ydinreaktorin eräs keskeisin suoja on reaktorisäiliön hiili. Hiili on kestävimmän timantinkin raaka-aine. Hiili ja grafiitti kestävät sulamatta korkeimpia lämpötiloja aineista. Siksi en hämmästynyt huomatessani miten TV-kuvaputken tykin edustan paksua lasia oli suojaamaan laitettu peräti 3-kerroksinen erityisgrafiittipinnoite. Luulisi kestävän rajun 27 000V kiihdytysjännitteen säteilyammuntaa, koska grafiittiin kytketty sähkökenttä oli oleellisena apuna. Seuraillaan mikroskoopilla miten Sony on hommassaan onnistunut:
http://kuvaton.com/k/sDz.jpg
http://kuvaton.com/k/sDs.jpg

Palaneita kupruilevia kerrostumia näyttää pinnassa olevan enemmän kuin STUK sallii. Mutta lieneekö sentään kaikki kerrokset hävinneet. Katsotaan valolla läpi?
http://kuvaton.com/k/sDo.jpg

http://kuvaton.com/k/sD9.jpg

Katsotaan kiellon päälle oikein kunnolla valoa vasten, onko tuo totta?
http://kuvaton.com/k/sDM.jpg

http://kuvaton.com/k/sDw.jpg

Tällaisen kuuluisan kanjonin muotoista säteilyeroosiojälkeä en ole ennen matalammista jännitteistä tavannut.
http://kuvaton.com/k/sD4.jpg

http://kuvaton.com/k/sDZ.jpg

Klassista kanavasäteilyn osumien kraateriosumia ON myös putken sisäpinnan pommitusjälkinä 27kV tykityksissä.
http://kuvaton.com/k/sDL.jpg

Pyöreät, soikeat matalareunaiset iskeämäkraatterit ovat toistuva fraktaali TV-kuvaputkikaulalla.
http://kuvaton.com/k/sDF.jpg
-------------

TV-röntgen-, beetta., kanavasäteilijänä.

Overdrive, jtbo Lähetetty: 29.05.2010 21:43
--------------------------------------------------------------------------------
Jotenkin luulen, että kyseessä ei nyt ole aivan säteily
---------------

*Niinkö? Mikä siinä sitten lienee teillä nettipoliiseilla. En pyydetään kanavasäteilyeroosioista kuvaa. Sitten kun sitä kykenen suunnattomasta NATO-sensuroinneistanne ja koneitteni tuhoamisesta huolimatta toimittamaan viljalti. Niin sitten menään kiistaattomista, kumoamatta jäävistä dokumenteistani silkkaan paniikkiin. Toistetaan nyt vielä faktat.

Esiin nostamani Sonyn 27 000V kiihdytysjännitteen värikuvaputki toimii kuin beettatroni. Laite joka sinkoaa beettasäteilyelektroneja. Tuottaen samalla mm. klassista kanavasäteilyä viljalti. Kun tämä elektronien myrsky iskee TV-kuvamaskiin muodostuu puolestaan klassisen röntgenputken lailla mm. sekundääristä röntgensäteilyä. Vaarallisia tasoja, joista alan kirjallisuudesta on löydoksenäni mm. 60-luvulta tarkkaa laskelmaa siitä kuinka rajua säteilytasoja. Valitettavasti taulukon volyymit ei edes riitä ko. kuvaamani 27kV säteilymääriin, mutta faktat tuotoksen säteilyeroosiosta käyrät kertoo loistavasti. Katso ja huomaa tahallinen valheesi kauniisti paljastuneeksi. Kuvassani ON ja nimenomaan säteilyueroosioiden silpomaa materiaalia. Meille jää mietittäväksi vain se miksei tällaisia sensaatiomaisia säteilyeroosion analyysejä maailmasa olla ennen minua kyetty lainkaan tuottamaan ydinalan sensorien ohi?
http://kuvaton.com/k/sUS.jpg
Avatar
Joonas
VIP
VIP
Viestit: 1612
Liittynyt: 5.8.2009 19:29
Paikkakunta: Kuusamo

Re: *Säteilyeroosiosensaatiota l ja ll.

Viesti Kirjoittaja Joonas »

EI TAAS TÄTÄ. :/
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #11.
Lukittu