Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 1192
- Liittynyt: 21.8.2009 22:00
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
- Kanan minuuttipihvi
- Jasminriisiä
- Wokkivihanneksia
- Makea chilikastike
Ota rasia huoneenlämpöön n. ½ tuntia ennen kypsennystä. Paista Minuuttipihvit kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä. Paista kumpaakin puolta noin minuutin. Varo paistamasta liian kauan, sillä eihän kukaan sellaista halua?
Laita vesi kiehumaan kattilassa ja mittaa itsellesi sopiva määrä riisiä.
Kypsennä wokkivihakset pannulla ja mausta chilikastikkeella oman maun mukaan!
Tiesitkö että netissä on muutakin kuin PORNOA? - Radio Rock
- Yarmo
- Ylläpitäjä
- Viestit: 3049
- Liittynyt: 9.5.2009 21:41
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Nams, kylläpäs ovat foorumistit tehnyt erittäin herkullisen näköistä sapuskaa!
O-O:n ensimmäisessä kokkauksessa oli varsin omaperäinen esille-pano.
O-O:n ensimmäisessä kokkauksessa oli varsin omaperäinen esille-pano.
Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 1192
- Liittynyt: 21.8.2009 22:00
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Syntinen suklaakakku
200 g tummaa suklaata
200 g voita
3 dl sokeria
5 munaa
1 rkl vehnäjauhoa
Leikkaa leivinpaperista vuokaan sopiva pala, voitele paperi rasvalla.
Kuutioi voi pieniksi paloiksi ja pilko suklaa. Suklaan suhteen ei kannata pihtailla, joten osta mahdollisimman hyvälaatuista leivontaan tarkoitettua suklaata
Kun voi ja suklaa ovat sulaneet lisää sokeri joukkoon ja odota että se liukenee. Varo kuitenkin ettei seos pala pohjaan!
Kun seos on hieman viilentynyt lisää yksitellen munat, kuten jo koulussa opeteltiin muistakaa rikkoa munat erillisessä kulhossa ettei koko kakku mene pilalle mädäntyneen kananmunan vuoksi. Lisää jauhot.
Jos leivotaan suurelle poppoolle eikä olla varmoja siitä onko seurassa keliakiasta kärsivä henkilö voidaan vehnäjauhot vaihtaa myös kaakaojauheeseen!
Uunin lämpötila on 190 astetta, kakku on valmis noin 20min päästä. Kakun kuuluu hytistä hieman keskeltä, silloin se on ihanan pehmeä ja tahmea sisältä. Moni kehottaa tekemään kakun mielellään vuorokausi ennen tarjoilua, silloin kakku on saanut vetäytyä kunnolla ja maistuu tuplasti paremmalta.
Kakun voi myös koristella esimerkiksi valkosuklaalla tai tummalla suklaalla
Tiesitkö että netissä on muutakin kuin PORNOA? - Radio Rock
- dottis
- VIP
- Viestit: 675
- Liittynyt: 28.5.2009 19:13
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Näyttää todella herkulliselta! Ehkäpä tässä joku päivä voisin kokeilla samaa, kiitos reseptistäJeppe kirjoitti: Syntinen suklaakakku
200 g tummaa suklaata
200 g voita
3 dl sokeria
5 munaa
1 rkl vehnäjauhoa
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #20
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 1192
- Liittynyt: 21.8.2009 22:00
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Tässä ei voi epäonnistua sen verran helppo kakku resepti on alunperin englantilaisesta suklaakirjasta joten tämän herkun pitäisi kelvata suuhun kun suuhun!
Tiesitkö että netissä on muutakin kuin PORNOA? - Radio Rock
- pinse.
- Kanta-asiakas
- Viestit: 414
- Liittynyt: 23.8.2009 16:02
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Mitäs nyt heittäisin teille tänne, tullu taas leivottua vähän enempikin lähipäivinä..
Nojoo, mites ois tämmöne kun:
Paholaisen piirakka
Pohja
5 dl vehnäjauhoja
4 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 tl suolaa
1 dl tummaa kaakaota
-> sekoita kuivat ainekset keskenään hyvin sekaisin
50 g sulatettua rasvaa
2½ dl vettä (
-> lisää kuiviin aineisiin vatkaten sähkövatkaimella
3 kananmunaa
-> lisää seokseen ja jatka vatkaamista.
Paista piirakkapohjaa n. 200 asteessa 20-25 min.
Kuorrutus
n. 5 dl tomusokeria
70 g rasvaa
4 rkl maitoa
2 tl vanilliinisokeria
-> vaahdota rasva ja lisää muut ainekset ja levitä pohjan päälle. Ripottele pinnalle vielä mariannerouhetta koristeeksi.
Ohjeesta kiitokset Mimmin keittiöön (http://mimminkeittio.com/), omia pieniä muutoksia ohjeeseen tehty
Nojoo, mites ois tämmöne kun:
Paholaisen piirakka
Pohja
5 dl vehnäjauhoja
4 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 tl suolaa
1 dl tummaa kaakaota
-> sekoita kuivat ainekset keskenään hyvin sekaisin
50 g sulatettua rasvaa
2½ dl vettä (
-> lisää kuiviin aineisiin vatkaten sähkövatkaimella
3 kananmunaa
-> lisää seokseen ja jatka vatkaamista.
Paista piirakkapohjaa n. 200 asteessa 20-25 min.
Kuorrutus
n. 5 dl tomusokeria
70 g rasvaa
4 rkl maitoa
2 tl vanilliinisokeria
-> vaahdota rasva ja lisää muut ainekset ja levitä pohjan päälle. Ripottele pinnalle vielä mariannerouhetta koristeeksi.
Ohjeesta kiitokset Mimmin keittiöön (http://mimminkeittio.com/), omia pieniä muutoksia ohjeeseen tehty
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 1192
- Liittynyt: 21.8.2009 22:00
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Tacolaatikko
400g Jauhelihaa
1 prk Tuorejuustoa
Sipulia
Paprikaa
Texmex maustepussi
Juustoraastetta
Tortillasipsejä
Pilko sipuli ja paprika pieniksi paloiksi. Pistä uuni lämpenemään noin 200 asteeseen. Ruskista sipuli, lisää jauheliha ja viimeiseksi paprika. Lisää texmex maustepussi jauhelihaseokseen.
Levitä tuorejuusto vuokaan, kaada päälle jauhelihaseos. Pinnalle juustoraastetta ja tortillasipsejä. Poista laatikko uunista kun juusto on saanut hieman väriä.
Tiesitkö että netissä on muutakin kuin PORNOA? - Radio Rock
-
- Kaikkien janoisten sankari
- Viestit: 2238
- Liittynyt: 19.3.2009 17:26
- Paikkakunta: Helsinki
- Viesti:
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Hamburgare
Hampurilainen on suurempi kuin kuvista uskoisi.
Valmis:
Jauhelihalle tehosekoitinkäsittely (tulee tiiviimpi), muotoillaan leivinpaperille ohuiksi levyiksi ja laitetaan pakkaseen ainakin noin puoleksi tunniksi. Jäiset pihvit on helppo paistaa niin, että pysyvät kasassa ja pihvin muotoisina. Pihvi pienenee alaltaan noin puoleen pannulla. Sämpylät kävivät leivänpaahtimessa hakemassa lämpöä.
Ja hyvää tulloo!
- - Jauhelihaa, 400g (4 pihviä)
- Cheddar
- Hampurilaissämpylät, 1 kpl
- Salaatti, tomaatti ja punasipuli
- Majoneesi tms. kastike
- Ketsuppi (ja sinappi)
Hampurilainen on suurempi kuin kuvista uskoisi.
Valmis:
Jauhelihalle tehosekoitinkäsittely (tulee tiiviimpi), muotoillaan leivinpaperille ohuiksi levyiksi ja laitetaan pakkaseen ainakin noin puoleksi tunniksi. Jäiset pihvit on helppo paistaa niin, että pysyvät kasassa ja pihvin muotoisina. Pihvi pienenee alaltaan noin puoleen pannulla. Sämpylät kävivät leivänpaahtimessa hakemassa lämpöä.
Ja hyvää tulloo!
Kuukauden Rambo-Ossi (8/2011)
- Joonas
- VIP
- Viestit: 1612
- Liittynyt: 5.8.2009 19:29
- Paikkakunta: Kuusamo
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Herkullinen resepti Osteri-Ossin laittama. Tuli ihan maku kielelle, kun ajattelee hampurilaista.
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #11.
- Superhero572
- Kanta-asiakas
- Viestit: 82
- Liittynyt: 6.10.2009 17:31
- Paikkakunta: Kuopio
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Kuva on tässä koska ei mahtunut
http://superhero572.net16.net/uploaded/ ... 090096.jpg
Pizza
-Valmis pohja
-Tomaattimurskaa
-nakkia
-juustoa kuutisen kiloa
-ananas
-katkarapuja
-tonni kalaa
Vielä oli varmaan jotain mutta ei tule mieleen
http://superhero572.net16.net/uploaded/ ... 090096.jpg
Pizza
-Valmis pohja
-Tomaattimurskaa
-nakkia
-juustoa kuutisen kiloa
-ananas
-katkarapuja
-tonni kalaa
Vielä oli varmaan jotain mutta ei tule mieleen
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #28
- Joonas
- VIP
- Viestit: 1612
- Liittynyt: 5.8.2009 19:29
- Paikkakunta: Kuusamo
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Ei pahalla, mutta kuvan ja ohjeen perusteella ei oikein tullut vesi kielelle.Superhero572 kirjoitti:Kuva on tässä koska ei mahtunut
http://superhero572.net16.net/uploaded/ ... 090096.jpg
Pizza
-Valmis pohja
-Tomaattimurskaa
-nakkia
-juustoa kuutisen kiloa
-ananas
-katkarapuja
-tonni kalaa
Vielä oli varmaan jotain mutta ei tule mieleen
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #11.
- Superhero572
- Kanta-asiakas
- Viestit: 82
- Liittynyt: 6.10.2009 17:31
- Paikkakunta: Kuopio
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Joonas kirjoitti:Ei pahalla, mutta kuvan ja ohjeen perusteella ei oikein tullut vesi kielelle.Superhero572 kirjoitti:Kuva on tässä koska ei mahtunut
http://superhero572.net16.net/uploaded/ ... 090096.jpg
Pizza
-Valmis pohja
-Tomaattimurskaa
-nakkia
-juustoa kuutisen kiloa
-ananas
-katkarapuja
-tonni kalaa
Vielä oli varmaan jotain mutta ei tule mieleen
Se oli kuule maittava pitsa se!
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #28
- Yarmo
- Ylläpitäjä
- Viestit: 3049
- Liittynyt: 9.5.2009 21:41
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Harmillisesti jäi ohje hieman vajaaksi, ja ulkoasussa ehkä vähän parannetta.Superhero572 kirjoitti:Joonas kirjoitti:Ei pahalla, mutta kuvan ja ohjeen perusteella ei oikein tullut vesi kielelle.Superhero572 kirjoitti:Kuva on tässä koska ei mahtunut
http://superhero572.net16.net/uploaded/ ... 090096.jpg
Pizza
-Valmis pohja
-Tomaattimurskaa
-nakkia
-juustoa kuutisen kiloa
-ananas
-katkarapuja
-tonni kalaa
Vielä oli varmaan jotain mutta ei tule mieleen
Se oli kuule maittava pitsa se!
Itse kokeilen huomenna, tai siis päivällä tehdä oman ohjeen kuvineen.
Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
- Yarmo
- Ylläpitäjä
- Viestit: 3049
- Liittynyt: 9.5.2009 21:41
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Pizza Bolognese À la carte El' Poromies
Pizzapohja:
- Kaksi kuivahiiva-pussia
- 18dl vehnäjauhoja
- 9rkl öljyä
- 8dl maitoa
- Suolaa
Sekoita kuivahiiva kädenlämpöiseen maitoon (vaihtoehtona vesi). Vispaa samalla kun lisäät suolan ja öljyn. Lisää puolet vehnäjauhoista, jonka puristelet mukavan tuntuiseksi taikinaksi ettei se kovinkaan tartu tassuihin. Lopuksi lisää loput jauhoista ja puristele ja painele taikinaa kulhossa niin kauan, että se ei tartu enää käsiin ja on sievän näköistä. Anna taikinan kohota noin. 30min. Paista pitsa 240 asteessa n. 40min.
Itse olen erittäin tyytyväinen Todella maukasta, kun sen maustaa kunnolla grillimausteella! Suosittelen tälläistä pitsaa jos haluaa täyttävämpää, maukkaampaa ja terveellisempää!
Pizzapohja:
- Kaksi kuivahiiva-pussia
- 18dl vehnäjauhoja
- 9rkl öljyä
- 8dl maitoa
- Suolaa
Sekoita kuivahiiva kädenlämpöiseen maitoon (vaihtoehtona vesi). Vispaa samalla kun lisäät suolan ja öljyn. Lisää puolet vehnäjauhoista, jonka puristelet mukavan tuntuiseksi taikinaksi ettei se kovinkaan tartu tassuihin. Lopuksi lisää loput jauhoista ja puristele ja painele taikinaa kulhossa niin kauan, että se ei tartu enää käsiin ja on sievän näköistä. Anna taikinan kohota noin. 30min. Paista pitsa 240 asteessa n. 40min.
Itse olen erittäin tyytyväinen Todella maukasta, kun sen maustaa kunnolla grillimausteella! Suosittelen tälläistä pitsaa jos haluaa täyttävämpää, maukkaampaa ja terveellisempää!
Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
- Mad
- VIP
- Viestit: 374
- Liittynyt: 10.7.2009 16:57
- Paikkakunta: Big City Nights
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Oi, hemmetti tuli uudestaan nälkä, vaikka juuri söin. Hyvän näköstä! ja varmasti kanssa hyvän makusta ?
- Yarmo
- Ylläpitäjä
- Viestit: 3049
- Liittynyt: 9.5.2009 21:41
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Khyllä!mad kirjoitti:varmasti kanssa hyvän makusta ?
Halukkaat vain hypätkää linjabiiliin ja Porojen valtakuntaan!
Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
- Superhero572
- Kanta-asiakas
- Viestit: 82
- Liittynyt: 6.10.2009 17:31
- Paikkakunta: Kuopio
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Jarmo kirjoitti:Khyllä!mad kirjoitti:varmasti kanssa hyvän makusta ?
Halukkaat vain hypätkää linjabiiliin ja Porojen valtakuntaan!
Oisit lähettäny palan tosta pitsasta mullekki
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #28
-
- VIP
- Viestit: 550
- Liittynyt: 11.10.2009 16:23
- Paikkakunta: Verrückt
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Lähetäppä yv:llä mulle toi pitsa
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 1192
- Liittynyt: 21.8.2009 22:00
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Itse en ole koskaan tehnyt pizzapohjan maidolla ainoastaan vedellä. Onko paljonkin makueroa?Jarmo kirjoitti:Pizza Bolognese À la carte El' Poromies
Pizzapohja:
- Kaksi kuivahiiva-pussia
- 18dl vehnäjauhoja
- 9rkl öljyä
- 8dl maitoa
- Suolaa
Tiesitkö että netissä on muutakin kuin PORNOA? - Radio Rock
-
- VIP
- Viestit: 622
- Liittynyt: 2.8.2009 13:19
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Pakko viikonloppuna kokeilla tuota Jarmon pizzaa.
Mad Fanclubin jäsen #117