Parhaat yksittäiset kohtaukset

Salkkareista yleisesti TV-tahtiin. Juonipaljastukset kuuluvat eri kategoriaan, ei niitä tänne. Kirjaudu foorumille nähdäksesi alueen juonipaljastuksille ja spekulaatioille.
skebujebu
Kanta-asiakas
Viestit: 276
Liittynyt: 14.7.2018 20:59

Parhaat yksittäiset kohtaukset

Viesti Kirjoittaja skebujebu »

Onkohan tälläistä ketjua vielä?

Katsoin cmoresta kevään 2018 jaksoja ja siellä oli yks kohtaus joka menee mun listassa ainakin ihan kärkipäähän. Pitkän jahkailun jälkeen Ismo saapuu Jutan luokse majataloon, sulkee oven ja kysyy “Tiätsä mikä on kutvana?“ :D

En tiedä miksi mutta repesin tälle kohtaukselle jotenkin ihan sikana ja se on vaan yksinkertaisuudessaan jotenkin niin nerokas kun siinä yhdistyy pitkän jännitteen huipentuma ja helmitermi Ismon menneisyydestä.

Mitkä on teidän mielestä parhaita yksittäisiä kohtauksia?
Avatar
Enigma
Valvoja
Valvoja
Viestit: 3524
Liittynyt: 22.8.2009 17:51

Re: Parhaat yksittäiset kohtaukset

Viesti Kirjoittaja Enigma »

Wanhojen Salkkareiden aikakaudelta (1999-2003) löytyy niin paljon mieleenpainuvia kohtauksia, että vähän hankalaa niitä on laittaa parhausjärjestykseen.

Oma suosikkikohtaukseni löytyy jaksosta 625. Elina oli muutamaa jaksoa aiemmin jättänyt Markuksen, mutta päättääkin nyt ryhtyä miehensä tukihenkilöksi tämän yrittäessä taistella huumeriippuvuutta vastaan.

Kohtauksen lopussa Markus antaa kihla- ja vihkisormuksen takaisin Elinalle ja he suutelevat. Tässä kohtauksessa on jotenkin niin voimakas tunnelataus, ja kaiken kruunaa Vesa Mäkisen kaunis taustamusiikki.

Markus: "Jo pelkkä sun läsnäolos auttaa mua enemmän kuin mikään muu."

Elina: "Mä haluun tästä lähtien olla läsnä. Aina."

Markus: "Oot sä... varma?"

Elina: *nyökkää ja hymyilee*
Hemulitäti
Kanta-asiakas
Viestit: 108
Liittynyt: 5.6.2018 16:24

Re: Parhaat yksittäiset kohtaukset

Viesti Kirjoittaja Hemulitäti »

Oma suosikkikohtaukseni on kyllä se, jossa Laura ja Markus käy golfaamassa joskus vuonna 1999. Niin monta ikonista lausahdusta samassa kohtauksessa.
https://www.youtube.com/watch?v=jxVdBzKDuw8&t=430s
"ja mä oon niin onnellinen et sä oot niin helvetin onnellinen et oksettaa siitä et mä oon onnellinen" -Jenni Vainio, 2000
Siperiantiikeri
Kanta-asiakas
Viestit: 1006
Liittynyt: 10.10.2013 17:34

Re: Parhaat yksittäiset kohtaukset

Viesti Kirjoittaja Siperiantiikeri »

Kohtauksia on niin paljon, että pitäisi oikein perehtyä joskus asiaan. Yksi kohtaus kuitenkin välähti heti mieleen:

Jakso 167 päättyy kohtaukseen, jossa Kari yrittää itsemurhaa Taalasbiilissä häkää hengittämällä. Samaan aikaan taustalla kuuluu, kun Ulla laulaa erittäin kauniilla äänellä Poika varjoiselta kujalta-laulua. Samalla kun Kari vähitellen verhoutuu savuun, kuva siirtyy Barbaariin, jossa herkistynyt Ulla päättää laulunsa aplodien saattelemana.

Varmasti yksi Salkkarit-historian vaikuttavimpia kohtauksia.

Kyseinen kohtaus löytyy myös Youtubesta:
https://www.youtube.com/watch?v=F0STyPkDQcU
MustaDahlia
Viestit: 12
Liittynyt: 14.7.2021 18:16

Re: Parhaat yksittäiset kohtaukset

Viesti Kirjoittaja MustaDahlia »

Ainakin yksi parhaimpia kohtauksia on Miian hautajaisista, jossa Inka laulaa Siniseen ja nähdään läheisten hahmojen surua. Tykkään siitä, kun Camilla nousee helikopterin kyytiin ja taustalla kuuluu se Vesa Mäkisen hääsävelmä. Sakun poistuminen sarjasta lähtiessään junan kyytiin on parhaimpia kohtauksia ja se pianomelodia sopii siihen täydellisesti. Sitten on Ullan ja Sepon kohtauksia, joista varmaan lemppari on se kun Ulla löytää Sepon patukkakätkön työkalupakista. Kolmannen jakson alusta löytyy myös todella hyvä kohtaus, kun Laura hiillostaa Markusta autoon törmäämisestä. Salinien kohtaukset on myös todella hyviä ja varmaan paras on se missä Silja sanoo että Hannan työ on pitää huolta miesten ruumiillisesta hyvinvoinnista. Maaritin kännikohtaukset on sitten oma lukunsa. Tykkään oikeastaan kaikista kohtauksista, jotka on kruunattu noilla ikonisilla musiikeilla tai näyttelijöiden kemia vaan toimii. Sarjassa on niin paljon hyviä kohtauksia, että vaikea sanoa mikä niistä on yksiselitteisesti paras.
Siperiantiikeri
Kanta-asiakas
Viestit: 1006
Liittynyt: 10.10.2013 17:34

Re: Parhaat yksittäiset kohtaukset

Viesti Kirjoittaja Siperiantiikeri »

Yksi hyvä kohtaus on myös se, kun Lassen auto varastettiin:

https://www.youtube.com/watch?v=4FWCiqZxyZo
Vastaa Viestiin