Pakko nyt vähän puolustaa O-O:ta täällä, kun olen itse samanlainen Avaan "väärästä" päästä, koska saan sen helposti repäistyä kynnellä auki, ilman että banaani muussaantuu päästä, niinkuin kahvapäästä avattaessa (minulla ainakin...).Jarmo kirjoitti: Voiko vaatia kaverilta, joka aukaisee banaanin suulla, kokoaa leivän väärinpäin ja syö makaroonin ilman ketsuppia, sisäistää kuinka hieno elämys se oikeasti on kun saa lopuksi syödä ja kuoria ja ennenkaikkea IHAILLA kuinka komea se kanootti on!
Ja toinen syy väärän pään valintaan: inhoan sitä tunnetta kun se kahva roikkuu kämmentä vasten, ne suikaleet toisesta päästä on vaan miljoona kertaa siistimpiä! Ja vielä se juttu, että se on kätevä pitokahva, eikä aloituskahva...
Ja syön myös juusto alla-kinkku päällä. Ei tuo nyt niin outoa ole Right?
Makaronilaatikon kyllä syön ketsupin kanssa (mutta jotkut merkit on paremman makuisia) ja makkaran sinapilla. Ketsuppia makkarassa en siedä paitsi hodari
Edit: täytyy vielä sanoa, että kokeilin eilen kanoottibanaania, ja oli se hyvää mutta outoa